Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رییس کل بانک مرکزی گفت: در ۹ ماهه امسال (تا پایان آذر) بانک‌ها بیش از ۲۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه ازدواج پرداخت کرده‌اند.

عبدالناصر همتی  درباره روند پرداخت وام ازدواج اعلام کرد: از اول سال ۹۸ تا پایان آذرماه بانک‌های کشور بیش از ۶۸۷ هزار  وام قرض‌الحسنه ازدواج به مبلغ  ۲۱ هزار و ۵۰۰  میلیارد تومان پرداخت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مبلغ پرداختی در ۹ ماه امسال۴۰ درصد بیشتر از وام ازدواج پرداختی درکل سال ۹۷ است.

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک مرکزی وام ازدواج عبدالناصر همتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۸۲۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهریه ای که قانونی نیست | رمز ارز رو کی داده، کی گرفته!؟

به گزارش همشهری آنلاین، اگر اهل فضای مجازی باشید، احتمالا شما هم دیده‌اید که برخی از عروس خانم‌ها به جای سکه طلا یا پول نقد، تصمیم گرفته‌اند که مهریه‌شان رمز ارز باشد و عده‌ای هم به شوخی از دامادها خواسته‌اند که از همان اول ازدواج کار ماینری را آغاز کنند تا بتوانند به موقع مهریه همسرشان را پرداخت کنند! چندی پیش هم تصویری از یک قباله ازدواج در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که مهریه یک عروس را ارز دیجیتال قرار داده بود.

جدا از اینکه مشکلات تهیه و پرداخت ارز دیجیتال در کشور ما چگونه است، سؤالی که بعد از دیدن این قباله پیش می‌آید این است که به لحاظ قانونی و شرعی آیا عروس خانم می‌تواند پست مدرن باشد و مهریه خود را بیت کوین و گرام و ارز دیجیتال قرار دهد؟

بیشتر بخوانید: جریمه سنگین در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز | شهروندان از این طریق موارد استفاده غیرمجاز رمزارز را گزارش دهند زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال

مسئولان دادگستری آب پاکی را روی دست عروس خانم‌ها ریخته و اعلام کرده‌اند که رمز ارز یا همان پول دیجیتال اعتبار قانونی ندارد و قابل توقیف نیست؛ بنابراین استفاده از ارزهای دیجیتال برای پرداخت مهریه در ایران، در حال حاضر قانونی نیست و حتی ممکن است منجر به مشکلات حقوقی و مالی شود.

یعنی ارز دیجیتال هم می‌رود کنار همان یک کیلو بال مگس و یک کامیون گل رز و دست و پای داماد که برخی به‌عنوان مهریه تعیین می‌کنند و وجاهت قانونی ندارد. در نتیجه اگر قصد تعیین مهریه را دارید، به همان سکه و پول و طلا اکتفا کنید و وسع مالی داماد را هم درنظر بگیرید.

کد خبر 850176 برچسب‌ها رمزارز خبر مهم وزارت دادگستری ازدواج - مهریه

دیگر خبرها

  • کمیته وضعیت باشگاه استقلال را محکوم کرد
  • استقبال از تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی ازدواج/افزایش آمار مسکن دانشجویی
  • باشگاه استقلال 50 میلیون جریمه شد
  • باشگاه استقلال محکوم شد
  • تسویه ۲۰ همتی شهرداری تهران با بانک ها از طریق واریز و برداشت
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • صادرات ۱۰۷ میلیون دلاری تعاونی‌های خراسان رضوی طی سال گذشته
  • مهریه ای که قانونی نیست | رمز ارز رو کی داده، کی گرفته!؟
  • آزادی زندانی ۶۱ ساله یزدی با کمک یک خانواده
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»